Skip to the content

Bandklubben på Engbjergskolen

Efter sommerferien glæder vi os meget til at lancere en afdeling af Bandklubben på Engbjergskolen. Hver onsdag bliver skolens musiklokale transformeret til et vaskeægte Bandklubben-øvelokale, og både store og små elever får mulighed for at tage del i musikken.

Bandklubben åbner på Engbjergskolen for at tilbyde en lettere adgang for elever, der bor lidt udenfor midtbyen, men undervisningens DNA og struktur er præcis den samme som den øvrige del af Bandklubben (læs mere under Om Bandklubben). Elever i Bandklubben på Engbjergskolen deltager også i præcis de samme koncerter, indspilninger, sociale arrangementer, turnéer etc. som resten af Bandklubben. 

Skema (startende fra 10.08.2022):

  • 14:00-15:30 - Musikhjørnet for 2. og 3. klasses elever. 
    Musikhjørnet er et samarbejde mellem Engbjergskolens SFO og Herning Musikskole hvor 2. og 3. klasses elever gratis og uforpligtende kan deltage i sjove og kreative musikalske aktiviteter i- og omkring musiklokalet hver onsdag. Undervisningen varetages af en SFO-medhjælper og banddoktor fra Bandklubben. Mere info følger. 

  • 15:45-16:45 - Bandklubben band #1 for 4.-5. klasses elever. 
    Et fast band bestående af 5-6 elever fra 4.-5. klasse. Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben.

  • 16:45-17:15 - Fælles pause med bl.a. lytteklub for begge Bandklubben-bands. 

  • 17:15-18:15 - Bandklubben band #2 for 5.-6. klasses elever. 
    Et fast band bestående af 5-6 elever fra 5.-6. klasse. Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben.

Tilmelding

Tilmelding foregår på samme måde som til den øvrige del af Bandklubben. Læs mere under Tilmelding. Under forhåndstilmeldingen er det muligt at krydse de øvetider af, der passer bedst.