Kom til Åbent hus på Herning Musikskole

Når Herning Musikskole lørdag den 21. april åbner dørene til Åbent hus kl. 10-13, er det første gang, vi afholder Åbent hus.

Klokken 10 skyder vi dagen i gang med en åbningstale ved bestyrelsesformand Marianne Vihøj. Hun akkompagneres af blæsermusikken fra Gjellerupskolens Turbo Band, som spiller Street Parade musik i dagens anledning.

Derefter inviterer musikskolen indenfor til åbne workshops og koncerter. Børn under 6 år kan deltage på et børnehold med sange og rytmelege. Alle kan gå ind og ud af de forskellige lokaler, gå på opdagelse og prøve instrumenter - f.eks. trompet, trækbasun, guitar og klaver - og se om det vækker en interesse. Flere af musikskolens elever og lærere vil være tilstede og i forbindelse med koncerten på Scene 7 - med trommer og marimba, har publikum også mulighed for at spille med!

Dagens program: