BabyRytmik 3-12 mdr.

Giv dit barn en musikalsk start på livet og stimuler det sprogligt, motorisk og socialt ved hjælp af sang, fagter, bevægelse, lydlege med rasleæg m.m. til babyrytmik.

Når man synger og danser med sit barn, skabes et unikt samvær mellem mor/far og barn, hvor nærvær, kontakt, musik og sang er i centrum.

Forskningen tyder på, at starter man tidligt med at dyrke musik med sit barn, får barnet hurtigere sprog, får lettere ved at lære, og klarer sig bedre socialt end jævnaldrende, der ikke er blevet stimuleret musikalsk.

Alle kan være med til babyrytmik og gennem både kendte og nye sange får deltagerne ideer til, hvordan musikken kan blive en del af hverdagen – i bilen, på puslebordet, på legepladsen, til sovetid osv.

Af hensyn til pladsen og balancen mellem børn og voksne i rummet, kan der kun deltage én voksen pr. barn.

Hold 3: 3-6 mdr. Torsdag kl. 11.30-12.15
Hold 4: 7-12 mdr. Torsdag kl. 12.30-13.15
Pris: 325 kr. (8 undervisningsgange)

Begge hold kører i perioden 5. april - 31. maj 2018