Karol Mruk

Herning Musikskole er stolte over at kunne præsentere vores nye guitarlærer i akustisk guitar.

Karol Mruk er en prisvindende guitarist, der har vundet over femten musikkonkurrencer i hele verden (Danmark, USA, Tyskland, Italien, Nederlandene, Serbien, Polen).

Udover at spille koncerter med sin guitarkvartet ”Erlendis Quartet”, har han stor erfaring med undervisning af både børn og voksne.

Han startede sin karriere som underviser i Polen og flyttede til Danmark i 2015.

Karol siger: ” Jeg er meget glad for mine musikelever og det er dejligt at spille musik fra mange forskellige genrer med eleverne.”

Karol taler allerede flydende dansk og vi er rigtig glade for, at Karol har valgt at arbejde hos os i Herning Musikskole.

Karol underviser primært i Vildbjerg og i Kibæk.