Kultur i Mørket

Herning Musikskole kl. 17.00 - 20.30

Vil du have en hyggelig og livsbekræftende oplevelse, så kig indenfor på Herning Musikskole, hvor musikken får alle til at svinge sammen.

Vi er klar med en perlerække af musikalske oplevelser i Kulturgården - lige fra "Street parade" i New Orleans-stil til "Latin musik" på marimba.

Musikeleverne og deres lærere er i fuld gang fra kl. 17, hvor du kan opleve de mindste elever fra førskoleholdene spille. Bagefter kan du være med sammen med dit (m)indre barn.

På musikskolen kan du prøve at spille saxofon og være med til en harmonika-workshop. Du kan høre trompet-sammenspil inkl. rytmegruppe, et akustisk guitarorkester, sangelever, som synger sange fortrinsvis fra musicalgenren - og endelig spiller "The Rocking Youngs" en koncert, så taget letter fra kl. 19.50. Hold på hat og briller!

AFTENENS PROGRAM

BØRNEHOLD

Kom og hør musikskolens børnehold synge og spille. Du får lov at være lidt med.

17.00 til 18.45

MØD HARMONIKAEN

Hvis du har lyst til at spille harmonika, så har du chancen for at prøve. Kom og mød Allan, der spiller harmonika – og prøv en harmonika. En god chance for at prøve et instrument, hvor man både kan spille melodi og akkorder på samme tid.

Lokale 3 – 1. sal

17.00 til 20.00

MØD SAXOFONEN

Hvis du har lyst til at spille saxofon, så har du chancen for at prøve. Kom og mød Torben, der underviser i saxofon, til en snak – og hvis du ikke har spillet før, er der mulighed for at prøve en saxofon.

Lokale 5 – 1. sal

17.15 og 18.30

STREET PARADE

Turbobandet spiller i Kulturgården skønne toner fra New Orleans m.m. Hvis vejret er dårligt spiller de inde i Salen på musikskolen.

Kulturgården el. Salen

SPOTLIGHT PÅ GUITARSAMMENSPIL

Kom og hør en åben prøve med det, som eleverne øver her i efteråret. Her er både duoer, kvartet og et helt orkester. Musikken er riffbaseret og når de store elever spiller, er der mulighed for at høre noget spansk latin.

Lille Sal – 2. sal

17.45 og 19.00

TROMPETSAMMENSPIL

Forskellige trompetelever spiller jazzduetter med rytmegruppe.

18.00 og 19.00

SOLOSANG

Kom og hør, hvad nogle af vores solosangelever arbejder med! Eleverne synger fortrinsvis repertoire fra musicalgenren, men også en bred vifte af andre genrer vil være repræsenteret.

Lokale 4 – 1. sal

18.00 og 19.30

LATIN I MØRKET

Marimbaorkestret ”El Rico Mambo” spiller varm latin musik. Hvis du fryser, så dans!

Kulturgården el. Salen

THE ROCKING YOUNGS

Bandet med 5 unge elever spiller Rock og Blues på professionelt niveau.