Ny viceleder fuldender holdet

 

Herning Musikskole har ansat Maria Breiner Nielsen som ny viceleder pr. 12. september 2019.

Hermed er musikskolens ”nye” hold sat, først med ansættelsen af ny leder fra 1. august, og nu med vicelederstillingen besat.

Musikskolen er nu klar til en ny etape, hvor vi vil være et skarpt og relevant musikundervisningstilbud med høj kvalitet, men hvor også fællesskabet om det at spille musik er i højsædet.

Samtidig vil vi som musikskole arbejde på at blive endnu mere synlige i kommunens kulturliv, og vi vil i stadigt højere grad være til stede i samarbejder med skoler og daginstitutioner.

 

Hvem er vores nye viceleder så?

Maria har tidligere været afdelingsleder på en privat musikskole, har allerede flere års erfaring med projektstyring og besidder på andet år posten som bestyrelsesformand i Akademisk Kor Århus, som netop har vundet verdensmesterskaberne i korsang.

Hun engagerer sig i de mennesker, hun arbejder med, og det vigtigste for Maria er at motivere og fremme deres mulighed for succes. Sammen med Katrine vil hun med et sundt arbejdsmiljø, inspirerende projekter og sikker drift gøre Herning Musikskole til en inspirationskilde for musikskoler landet over.

Maria har sunget i klassisk kor, siden hun var 11 år gammel, og for hende er særligt fællesskabet i den musikalske læringsproces essentiel.

Med sin akademiske baggrund i musikvidenskab og sin erhvervsfaglige baggrund i markedsføringsøkonomi er Maria uddannet til at forholde sig til både kulturelle, strategiske og økonomiske aspekter af institutionsledelse.

Maria er 28 år gammel og bor i Aarhus sammen med sin kæreste, som hun i sin fritid synger i både kor og kvartetter med.

 

Tilbage