I får fornøjelsen af at høre Herning Musikskoles Ungdomsorkester spille for jer. Orkestret består af ca. 20 unge mennesker i alderen 10-15, og i orkestret finder man strygere, blæsere og slagtøj.

Repertoiret tæller for det meste rytmisk musik, men et klassisk stykke sniger sig indimellem også med. Det er eleverne, som bestemmer, hvad der skal spilles i orkestret.

Herning Musikskoles Ungdomsorkester giver koncerter i løbet af året på både musikskolen, rundt om i byen og i udlandet. I foråret 2019 var orkestret i Flensburg, og i foråret 2020 drager de mod Hamburg.

Valg til bestyrelsen

Bestyrelsen skal:

• sikre samarbejdet mellem folkeskolen og musikskolen samt mellem hjemmene og musikskolen.
  • have mulighed for at komme med anbefalinger for udviklingen af fremtidens musikskolelandskab.

Vil du være med??

Så duk op tirsdag den 29. oktober kl. 17 til koncert på Herning Musikskole, hvor der er valg til bestyrelsen kl. 17.30.

Der skal vælges en forældrerepræsentant for elever under 18 år. Hvervet er på 2 år.

Nærmere oplysninger

Kontakt venligst kontoret på tlf. 97 12 98 11.