Lukket for undervisning og aktiviteter

Herning Musikskole har lukket for al undervisning og alle aktiviteter indtil videre.

Lukningen betyder, at der ikke vil være fysisk undervisning på nogen af musikskolens lokaliteter frem til og med tidligst søndag den 29. marts.

Vi gør dog alt hvad vi kan for at håndtere denne særlige situation på bedst mulig vis.
Derfor vil vores undervisere i løbet af få dage blandt andet være klar med fjernundervisningstilbud til langt de fleste af musikskolens soloelever.

Når børnene nu alligevel er hjemme, vil vi opfordre til en masse ekstra øvning. Vores undervisere vil forsøge at hjælpe med lidt ”lektier”, så musikaktiviteterne kan leve videre, mens det offentlige rum er lukket ned.

Vi glæder os til igen at kunne fylde bygningen med musik og latter på den anden side af nedlukningen!

Indtil da – pas på hinanden og spil masser af musik!