Skip to the content

Tilmelding til talentlinjerne

Der er nu åbnet for tilmelding og gentilmelding til musikskolens fag - og det gælder selvfølgelig også talentlinjerne.

Gentilmelding

Skal du til at skifte linje, fx fra Spire- til Fokuslinje, skal du til en optagelsesprøve på din nye linje. Du kan læse mere om, hvad optagelsesprøven indeholder i den vedhæftede folder. Husk at snakke med din solounderviser om muligheden for at søge ind på en ny linje – han eller hun kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Hvis du stadig passer ind på den linje, som du går på nu, skal du stadig huske at gentilmelde dig undervisningen – ellers kan du nemlig ikke beholde din plads!

 

VIGTIGT: Optagelsesprøven udskydes

Optagelsesprøverne til musikskolens talentlinjer udskydes til mandag den 10. august 2020. Vi vil gerne give alle eleverne de bedst mulige forudsætninger i en optagelsesprøve, og det har for mange været en udfordring at øve op til optagelsesprøven i onlineundervisningen.

Som nævnt arbejder musikskolen ud fra at kunne åbne for fysisk undervisning fra d. 8. juni. Det betyder, at I kan nå at snakke ordentligt med jeres lærere og aftale, hvad I skal øve, og hvordan I skal øve frem til optagelsesprøven.

 

Informationsmøde om talentlinjerne

Vil du gerne høre lidt mere om de andre talentlinjer, kan du melde dig til et digitalt informationsmøde, som bliver afholdt af talentkoordinator Theo og viceleder Maria. Mødet afholdes på platformen Zoom MANDAG D. 18. MAJ KL. 17.00-18.00. Du tilmelder dig ved at skrive til Maria på mbn@herningmusikskole.dk. Du får et link tilsendt til mødet en halv time før mødestart. Via linket får du også en guide til opsætning af Zoom, hvis du ikke allerede bruger det.

 

Tilmeldingsfristen til musikskolens talentlinjer (Spire- Fokus- og Musikerlinje) er torsdag den 28. maj.

 

Læs mere om musikskolens talentlinjer her!