JOBOPSLAG: Tovholdere og undervisere til nyt bandspor

Herning Musikskole styrker i disse år fokusset på musikalske fællesskaber. Børn og unge skal ikke bare møde musikken, men opleve at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor musikken binder os sammen. Som en del af dette fokus er det en central strategi for musikskolen at styrke og understøtte bandkulturen i Herning Kommune.

Derfor opretter vi nu et helt nyt bandspor, og vi søger de 2-3 personer, som kan løbe bandsporet i gang og få skabt en stærk bandkultur i og omkring musikskolen.

Vi vil gerne udvikle bandklubber for 9-12-årige og for 13-16-årige. Bandklubberne skal have base i de rytmiske musikmiljøer i Herning, på lokale skoler og på musikskolen.

Vi søger 2-3 tovholdere/undervisere, som skal løbe projektet i gang i en 2-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse. Ansættelsesgraden vil være 1-2 dage/uge efter aftale. Den ene af ansættelserne vil desuden kunne udvides til også at omfatte projekter i folkeskolesamarbejder mv.

Vi søger profiler med musikfaglig baggrund, som kan varetage rytmisk sammenspil og kan instruere bandklubbens medlemmer i flere forskellige instrumenter. Som underviser skal du dog ikke kun tænke i undervisning, men arbejde for at skabe bandkultur og klubmiljø hos børn og unge. Derfor betyder undervisningsmiljøet en hel del – og det får du lov til at sætte dit præg på.

Du skal være passioneret for børn og unges musikalske udvikling, og du skal kunne arbejde selvstændigt med udvikling for øje. Du skal være indstillet på at løbe projektet i gang fra bunden, så vi forventer, at du kommer med masser af drive og energi.

Du kommer dog ikke til at stå alene. Udviklingen af bandkulturen er vigtig for os, og derfor skal projektet udvikles i tæt samarbejde med øvrige faglærere på musikskolen. Derudover skal du samarbejde med øvrige aktører i kommunens rytmiske musikliv.

Deltagelse i lærerrådsmøder, pædagogiske dage og musikskolens koncertliv hører med til stillingen.

Ansættelse pr. 1. januar 2021.

For yderligere information er du velkommen til at ringe til musikskoleleder Katrine Høgenhaug Bæk på 30 53 02 27 eller viceleder Maria Breiner på 20 93 25 70.

Ansøgning sendes pr. mail til post@herningmusikskole.dk senest mandag den 23. november kl. 9.00.

_________________________________________________

Om Herning Musikskole

Herning Musikskole formidler musikglæde og faglighed. Vi giver børn og unge færdigheder til selv at tilegne sig musikken, så de bliver gode instrumentalister, gode lyttere og gode kulturbrugere. Vi vægter både kvalitet og fællesskab højt. Vi underviser 900 børn, unge og voksne i soloundervisning, hold, sammenspil, kor og orkestre. Derudover møder vi ugentligt omkring 300 børn i folkeskolen igennem forskellige skoleprojekter.

Vi underviser fra vores egen moderne bygning i centrum af Herning og på 15 folkeskoler i hele kommunen.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med godt humør, en venlig omgangstone og plads til gode ideer.