Retningslinjer i forbindelse med COVID-19

Per 21. maj 2021 gælder følgende retningslinjer på Herning Musikskole:

MUSIKSKOLEN ÅBNER HELT FREDAG D. 21. MAJ 2021

Resten af musikskolen genåbner fra fredag d. 21. maj 2021. De nuværende overordnede retningslinjer for afholdelse af aktiviteter er følgende:

• Der åbnes for al fysisk undervisning - også sangundervisning
  • Sammenspil og orkesteraktiviteter gennemføres i vid udstrækning
  • Der bliver et forsamlingsloft på 50 personer inkl. undervisere og nødvendige voksne
  • Eleverne skal ikke have coronapas for at komme til undervisning, men opfordres til hyppig testning (opdateres...)

PÅ MUSIKSKOLEN
Vær opmærksom på følgende, når I færdes på musikskolen:

• Hold mindst 1 meter og helst 2 meters afstand
  • Minimum 4 m2 pr. person i undervisningen
  • Der skal anvendes håndsprit, når man ankommer til undervisningen
  • Alle fra 12 år og opefter skal anvende mundbind, indtil undervisningen begynder
  • Der kræves coronapas for alle over 18 år, der deltager i undervisning, orkester, kor og koncerter - det gælder både elever og publikum over 18 år
  • Mød ikke op til undervisning, hvis I har symptomer eller mistanke om smitte med COVID-19
  • Kom ikke i god tid før din undervisning
  • Vi opfordrer til, at forældre ikke tager ophold i venteområderne

SÆRLIGT OM NEDLUKKEDE SOGNE
Der er ikke særlige restriktioner for elever, som enten er bosat eller går i skole i et af de nedlukkede sogne. Det vil sige, at alle de berørte kan møde til almindelig undervisning fra i morgen.

Dog vil vi for jer, der kommer fra et af sognene, opfordre til at være særligt opmærksomme på smittesymptomer osv.

Kontakt din lærer for at høre mere om din undervisning eller ring til kontoret, hvis du har øvrige spørgsmål

For yderligere information henviser vi til Kulturministeriets for genåbningen gældende retningslinjer, som du kan finde her!