Retningslinjer i forbindelse med COVID-19

Per 16. januar 2022 gælder følgende retningslinjer på Herning Musikskole:

MUSIKSKOLEN ÅBNER SOM NORMALT

Musikskolen byder velkommen igen fra mandag d. 10. januar 2022. De nuværende overordnede retningslinjer for afholdelse af aktiviteter er følgende:

• Der åbnes for al fysisk undervisning - også sangundervisning
  • Sammenspil og orkesteraktiviteter gennemføres
  • Elever fra 15 år skal kunne fremvise gyldigt coronapas for at komme til undervisning

PÅ MUSIKSKOLEN
Vær opmærksom på følgende, når I færdes på musikskolen:

• Hold mindst 1 meter og helst 2 meters afstand
  • Der skal anvendes håndsprit, når man ankommer til undervisningen
  • Alle fra 12 år og opefter skal anvende mundbind, indtil undervisningen begynder
  • Mød ikke op til undervisning, hvis I har symptomer eller mistanke om smitte med COVID-19
  • Kom ikke i god tid før din undervisning
  • Vi opfordrer til, at forældre ikke tager ophold i venteområderne

SÆRLIGT OM NEDLUKKEDE SOGNE
Der er ikke særlige restriktioner for elever, som enten er bosat eller går i skole i et nedlukket sogn. Det vil sige, at alle de berørte kan møde til almindelig undervisning.

Dog vil vi for jer, der kommer fra et af sognene, opfordre til at være særligt opmærksomme på smittesymptomer osv.

Kontakt din lærer for at høre mere om din undervisning eller ring til kontoret, hvis du har øvrige spørgsmål

For yderligere information henviser vi til Kulturministeriets for kulturlivet gældende retningslinjer, som du kan finde her!