2 ledige stillinger i hhv. guitar og saxofon

Guitarlærer til Herning Musikskole

Ansøgningsfrist d. 26.06.2018

Om jobbet

Til undervisning af guitarelever (akustisk og el) og på sigt evt. samarbejde med folkeskolen søges engageret underviser med lyst til at undervise på forskellige niveauer og alderstrin.
Afhængig af ansøgers profil kan andre undervisningsopgaver komme på tale. Her tænkes på undervisningsopgaver i dagtilbud. Herning Musikskole er en musikskole, hvor vi underviser på flere forskellige folkeskoler. Hvis du også kan undervise i andre fag, som f.eks. på førskoleområdet vil det være en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.
Stillingen er på ca. 5-6 timer ugentlig og undervisningen finder sted i Vildbjerg og Kibæk.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil besøge os eller har spørgsmål vedr. stillingerne, så er du også meget velkommen til at kontakte skolens ledelse.
Musikskoleleder Benedikte Sten Andersen på tlf. 20 93 25 70 eller Vicemusikskoleleder Peter Frost på tlf.30 53 02 27

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest tirsdag den 26. juni kl.12 2018.
Samtaler forventes at finde sted fredag den 29. juni 2018 fra kl. 11:00.
Du søger stillingen ved at sende en mail til bsa@herningmusikskole.dk

Om Herning Musikskole

Herning Musikskole er en selvejende institution og en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber et udviklende samarbejde på tværs af fagskel – og lægger vægt på udvikling af nye initiativer.

Saxofonlærer til Herning Musikskole

Ansøgningsfrist d. 26.06.2018

Om jobbet

Til undervisning af saxofonelever og på sigt evt. blæserhold i samarbejde med folkeskolen søges engageret underviser med lyst til at undervise på forskellige niveauer og alderstrin.
Afhængig af ansøgers profil kan andre undervisningsopgaver komme på tale. Her tænkes på undervisningsopgaver i dagtilbud. Herning Musikskole er en musikskole, hvor vi underviser på flere forskellige folkeskoler. Hvis du også kan undervise i andre fag som f.eks. guitar eller på førskoleområdet vil det være en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på ca. 3-4 timer ugentligt.

Hvis du vil vide mere

Ansøgning

Samtaler forventes at finde sted fredag den 29. juni 2018 fra kl. 11:00.
Du søger stillingen ved at sende en mail til bsa@herningmusikskole.dk

Om Herning Musikskole