Ledige stillinger

Vikar til rytmisk klaver, rytmisk sammenspil, holdklaver og musikteori/hørelære til Herning Musikskole

Om jobbet

Herning Musikskole søger en eller flere barselsvikarer i perioden 6. november 2019 til 10. januar 2020.
Stillingen er sammensat af flere opgaver, som eventuelt kan deles mellem flere.

• Undervisning af soloelever i rytmisk klaver
  • Rytmisk sammenspil for to talentlinjehold
  • Holdklaver for fokuslinjen (talentlinje 7.-9. klasse)
  • Musikteori/hørelære for musikerlinjen (gymnasiealder og op)

Undervisningen foregår på tirsdage og onsdage på Herning Musikskole, dog undervises nogle af klavereleverne i Aulum.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Stillingen er på ca. 16-17 timer ugentligt.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte musikskoleleder Katrine Høgenhaug Bæk på 30 53 02 27 eller khb@herningmusikskole.dk

Ansøgning

Hvis du kan se dig selv løfte hele eller dele af ansættelsen ser vi frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest mandag d. 7. oktober kl. 9:00.
Samtaler forventes at finde sted torsdag d. 10. oktober fra kl. 11:30.

Du søger stillingen ved at sende en mail til khb@herningmusikskole.dk.

Om Herning Musikskole

Herning Musikskole er en selvejende institution med ca. 900 elever i alderen 0 - 100 år. Vi vægter høj faglighed, fællesskab om musikken og glæden ved at spille. Herning Musikskole har plads til alle – også dem med særligt talent eller særligt behov.