Ledigt vikariat som klaverlærer

Klaver vikariat for efteråret 2018.
Vikariat fra 13. august til 31. december 2018

En af vores dygtige klaverlærere har orlov og derfor søger Herning Musikskole pr. 13. august 2018 en klaverlærer, der kan undervise i rytmisk og klassisk klaver op til MGK niveau.

Vi forventer

Du skal være god til at samarbejde og være interesseret i at medvirke til Herning Musikskoles fortsatte positive udvikling. Vi lægger vægt på relevant uddannelsesbaggrund f.eks. fra musikkonservatoriet. Desuden lægger vi vægt på, at du er god til at skabe en god og tryg undervisningssituation.

Løn og ansættelsesvilkår

Vikariatet udgør 8/37. Timerne ligger om onsdagen.

Løn efter gældende overenskomst. Det skal bemærkes, at der vil blive indhentet børneattest og straffeattest for den person, som ansættes i vikariatet.

Vil du vide mere

Henvendelse vedr. stillingen kan ske til musikskoleleder Benedikte Sten Andersen, 20 93 25 70
Læs mere om Herning Musikskole på www.Herningmusikskole.dk

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk til bsa@herningmusikskole.dk

Senest fredag den 10. august 2018 kl. 10. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.