Om Herning Musikskole

Herning Musikskole tilbyder musikundervisning både til de yngste, som kan starte til babyrytmik og fortsætte på børnehold og til dem der vil gå til musik og lære at spille et instrument eller deltage i orkester eller sammenspil i band. Igennem et helt børne- og unge liv kan man deltage i aktiviteter og koncerter til glæde for fællesskabet og  samarbejde med andre kulturelle aktører i Herning Kommune. Undervisningen varetages af professionelle musikere og undervisere, der overvejende er uddannet på musikkonservatorier både i Danmark og i udlandet.

Overalt hvor musikskolen er i gang med undervisningen, lyder mange forskellige toner, spændende rytmer og skønne klange fra mange forskellige musikinstrumenter og sangen løfter sig helt op over taget.

På Musikskolens hjemmeside kan du finde oplysninger om musikskolens undervisning lige fra instrumental- og sangundervisning til de mange spændende kor- og sammenspilstilbud i mange forskellige orkestre.

Du er altid velkommen til at besøge musikskolen og høre nærmere om mulighederne. Selvom du måske ikke har et instrument, kan vi godt hjælpe dig i gang alligevel.

Læs mere om Herning Musikskole

Se vores præsentationsfilm

Om musikskolens leder

Benedikte Sten Andersen

Jeg er uddannet på Det Fynske musikkonservatorium i 1983 som Amér med specialfag i Fløjte. Derudover er jeg uddannet Coach, Bachelor i NLP og har Diplom i ledelse/ Kunst og Kulturledelse. Jeg blev leder af Herning musikskole 1. august 2016.

Jeg synes , det er vigtigt, at børn møder musik fra alle genrer. Der hvor børnene gives mulighed for at være medskabere og at have indflydelse på, hvad de gerne vil lære. Det er der, de vokser og blomstrer op.

Det at være medskaber og tage ansvar og ejerskab for sin læring og kreativitet, giver en øget bevidsthed og derved påvirkes dannelsesaspektet.

Jeg er stolt af at være med til at give børn og unge i Herning Kommune mulighed for at udfolde sig musikalsk på alle niveauer.

Pressemateriale

Filnavn Filstrørrelse Dato
Logoer 21-02-2018 14:08:44
Pressemeddelelser 21-02-2018 14:07:52