Skip to the content

Ledige pladser

Vi har pt. ledige pladser på følgende undervisningstilbud:

Tværfløjte

Soloundervisning (20min.):
Tværfløjten egner sig godt både som solo- og sammenspilsinstrument, og der er mange muligheder for at spille sammen med andre i både mindre grupper og i orkestre, hvor den ofte er den melodibærende stemme på grund af dens meget smukke, lyse klang.
 
Undervisningen er på alle niveauer lige fra begynder til konservatorieforberedende - vi tager udgangspunkt i elevens niveau. Vi vil arbejde med forskellige musikalske genrer såsom klassisk, rock, pop, folkemusik og den danske sangskat, og man vil lære at læse noder og rytmer. Man skal bruge en del luft for at få lyd ud af fløjten, så vi vil også arbejde lidt med blæserteknik.
 
Undervisningen foregår primært som eneundervisning, men yngre elever kan også starte på hold a 3-5 personer, hvis der er nok tilmeldte.
 
Startalder: 3.-4.klasse på tværfløjte. Hvis man er yngre kan man starte med at spille på en Picco Soprano, der er en mindre, let fløjte lavet i plastik og sidenhen kan man opgradere til en rigtig tværfløjte, når fysikken tillader det.
 
Du kan leje en tværfløjte hos musikskolen, indtil du beslutter dig for at købe en selv.

Holdundervisning på Lindbjergskolen og Lind Skole:
Tilmeld dig 15 min. undervisning - hvorefter der sammensættes hold med 2 elever sammen i 30 minutter pr. uge (begyndere/fortsættere) eller 3 elever i 45 minutter pr. uge (begyndere).
.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: