Herning Musikskole styrker din musikglæde og sætter fokus på faglighed.

Vi giver dig færdigheder og disciplin til selv at tilegne dig musikken via samarbejde og fællesskab.

Musik forpligter os til fællesskabet gennem ansvar, ligeværdighed og evnen til at lytte til andre.
Det er helt fundamentale kompetencer, som er med til at skabe og udvikle et helt menneske.

Find inspiration

Vi har masser af muligheder

Se alle mulighederne for undervisning indenfor musikkens mangfoldige verden.

Soloundervisning

Hele omdrejningspunktet for undervisning på Herning Musikskole er den instrumentale undervisning - eller det vi kalder soloundervisning.

Måske har du allerede en idé om, hvilket instrument, du vil kaste dig over - ellers kan vi være med til at guide dig.

Soloundervisning er faktisk ikke mere 'solo', end at du kan modtage undervisning sammen med et par udvalgte venner og nyde det sociale aspekt samtidig med.

Bandklubben

BANDKLUBBEN er et kreativt sammenspilstilbud for 9-14-årige musikinteresserede elever i Herning Kommune. Det er en klub, hvor alle - uanset musikalsk niveau - kan skabe musik og udvikle sammenhold og spilleglæde i fællesskab med andre ligesindede.

I Bandklubben mødes bandet en gang om ugen for at skabe ny musik sammen. Udover det ugentlige skema skal bandsene spille koncerter både på skolen og til andre begivenheder i byen.

Sang, kor og orkester

Har du lyst til at synge i kor, så er udbuddet også bredt - helt fra 9 år og til voksne.

Korene har forskellige musikalske afsæt, men fælles for dem alle er fokus på sang, bevægelse og musikglæde. Samarbejdet er altafgørende i korenes arrangementer - og hvad er bedre, end når der opstår fuld synergi mellem teknik, energi, fraseringer og udtryk?

Der er også flere muligheder for at få individuel sangundervisning.

• Vi tilbyder undervisning for børn og unge op til 25 år (ja, faktisk også for voksne).
    Vi dækker spændet fra nybegyndere, der måske selv har tjekket forskellige instrumenter ud uden at have kendskab til noder osv. til dem, der allerede kommer med etablerede skills og er klar til total nørderi for soloinstrumenter.
  • Bor du ikke i Herning? No problem - vi dækker geografisk set det meste af Herning Kommune.

• Vores dygtige undervisere er uddannede, professionelle og mega inspirerende.
    De evner at rumme alle musikalske niveauer og tør både udfordre og udvikle hver enkelt af jer.

Det betyder rigtig meget for mig - ikke bare musikken - men i høj grad også de mennesker, jeg gør det med

Elev på musikskolen

Vi har altid tid til en snak

Nysgerrig efter at vide mere?

Vi har altid tid til en snak omkring mulighederne for dig. Du kan kontakte musikskolens kontor, der altid er opdateret på aktuelle hold, kor og orkestre - og ikke mindst muligheden for at få soloundervisning.

Det bedste ved at spille musik er, at jeg har friheden i det til at være mig selv

Elev på musikskolen

Instagram er vores visuelle vindue ud i verden!

Mød os på Instagram

På Instagram deler vi billeder fra både hverdag og fest. Hverdag værende den daglige undervisning - og fest, når det er tid til koncerter og optrædener rundt omkring. Der er tips og tricks til nye apps eller spændende trends i musikmiljøet!

Gå ind og tjek os ud!

Nye oplevelser på Herning Musikskole
Vi øver os hver uge - og også gerne derhjemme, hvis det er muligt
Der er socialt fællesskab med andre elever
Vi spiller koncerter og optræder - både selv og sammen med vennerne

Vi har altid tid til en snak

Vi sidder klar ved telefonen

Vi har altid tid til en snak omkring dine muligheder. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag fra kl. 10-15. Fang én af vores søde sekretærer på tlf. eller send en mail.