Skip to the content
Om undervisningen

Musikskolen har en bred vifte af undervisningstilbud lige fra baby rytmik og børnehold til soloundervisning, samt til kor- og orkestre.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og gøre musikkens unikke univers tilgængeligt for alle.

Når du går til undervisning, vil du få hjælp til, hvordan man øver sig bedst muligt og hvordan du kan udvikle dit talent i et fællesskab med andre.

Klik rundt og henvend dig gerne til kontoret for yderligere oplysninger.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende Undervisning hos Ulla Andresen Schmidt

Undervisningen foregår enten som solo- eller holdundervisning (små hold max.4-5 elever) og tilbydes alle aldersklasser uanset hvilke fysiske, psykiske/mentale udfordringer eleven måtte have.

Soloundervisning foregår enten på Herning Musikskole eller Hammerum Skole
Holdundervisning lokalt på elevens daginstitution/bosted (hvis der kan samles elever nok, og der er adgang til et klaver og måske lidt ”små-instrumenter”)

Det er vigtigt at understrege, at musikken i denne sammenhæng er et middel og ikke et mål. Nemlig et middel til at opnå, - på hold: længere koncentrationslængde, at kunne vente på tur, at huske hverdagsting (f.eks.: hvad fik jeg til morgenmad i dag, hvilken dag er det i dag, - og hvilken dag er det så i morgen,  årstider, genkende farver osv...), at styrke motorisk, social, sanselig og sproglig udvikling, - ELLER for soloelever: selvfølgelig også at styrke koncentrationsevnen, - men også fornøjelsen ved at fordybe sig i rytmer og klange, - eller måske spille en melodi på klaver eller stavspil, så den er genkendelig for både eleven og andre.

I undervisningen kan vi bruge f.eks. klaver, trommer/trommesæt, ”småtingsinstrumenter” såsom rasleæg, rytmepinde, triangler, stavspil samt ærteposer, tørklæder og andre ”rekvisitter”, - alt sammen med udgangspunkt i elevens behov og ønsker.

Mindre børn har måske brug for, at en forælder eller støttepædagog er til stede, - store børn/voksne har måske brug for en forælders eller handicaphjælpers tilstedeværelse, og I er velkomne.

Soloelever kan tilmelde sig via nedenstående link - institutioner bedes kontakte musikskolens kontor på 9712 9811


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: