Skip to the content
Om undervisningen

Musikskolen har en bred vifte af undervisningstilbud lige fra baby rytmik og børnehold til soloundervisning, samt til kor- og orkestre.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og gøre musikkens unikke univers tilgængeligt for alle.

Når du går til undervisning, vil du få hjælp til, hvordan man øver sig bedst muligt og hvordan du kan udvikle dit talent i et fællesskab med andre.

Klik rundt og henvend dig gerne til kontoret for yderligere oplysninger.

Ukulele

Ukulele er for dig -hvad enten du er barn, ung eller voksen-, som har lyst til at fordybe dig i den sprøde klang og særlige tuning. Ukulelen har sit helt eget musikalske udtryk, som du ikke finder på andre strengeinstrumenter.

Ukulelen kommer oprindeligt fra Portugal, men de fleste forbinder den i dag med Hawaii, hvor det nærmest er et "national-instrument"
På ukulele er der altid noget at lære, men samtidig er det utrolig nemt at komme i gang med at spille ukulele.

I undervisningen vil du komme til at lære akkorder til melodier og sange, noder, tabulatur/tabs, fingerspil, solostykker og sammenspil. Og du vil også få mulighed for at spille på andre instrumenter fra ukulele-familien.

Samtidig vil du løbende få mere og mere erfaring med musikkens verden, både praktisk ved at spille musik og teoretisk ved at lære forstå musik.

 Ukuleleværksted for 6-8 årige (Herning) ved Thomas Bøgh Jensen

Vil du gerne i gang med at spille musik sammen med andre, så er muligheden her. (I starten kan du låne en ukulele af musikskolen indtil du får dit eget instrument). På Ukulele-holdet lærer du melodispil og de mest almindelige akkorder og kommer til at synge nogle sange til. Ukulele er et godt sted at starte, hvis du på sigt godt kunne tænke dig at spille f.eks. guitar, bas eller violin med mere.

Du tildeles 15 min. per uge med tilsvarende betaling.  Er man 2 elever går man 30 min/uge , 3 = 45 min./uge osv. Læreren sammensætter holdene, men sig til, hvis du kender en, som du gerne vil gå sammen med.

Soloundervisning (Herning, Kildebakkeskolen, Lindbjergskolen og Kibæk)

Ældre elever vil som hovedregel få 20 minutters soloundervisning, og medbringer selv instrument. 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: