Skip to the content
Om undervisningen

Musikskolen har en bred vifte af undervisningstilbud lige fra baby rytmik og børnehold til soloundervisning, samt til kor- og orkestre.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og gøre musikkens unikke univers tilgængeligt for alle.

Når du går til undervisning, vil du få hjælp til, hvordan man øver sig bedst muligt og hvordan du kan udvikle dit talent i et fællesskab med andre.

Klik rundt og henvend dig gerne til kontoret for yderligere oplysninger.

Ungdomsorkestret

Herning Musikskoles Ungdomsorkester:
Herning Musikskoles Ungdomsorkester består af ca. 25 unge mennesker i alderen 10-19 år. Orkestret består af både strygere og blæsere mm., og vi spiller fortrinsvis rytmisk musik, men også klassisk. Man skal have spillet i ca. 2 år for at kunne deltage i orkestret - du kan gå i dialog med din lærer om, hvornår du er klar.

Vi giver i løbet af året koncerter i byen, og de senere år har vi været på en udlandstur  hvert år. I foråret 2019 var vi i Flensborg, og i foråret 2020 planlægger vi en tur til Hamborg, hvor skal besøge en musikskole. I orkestret bestemmer eleverne repertoiret, som der jævnligt bliver talt om. I forbindelse med orkestret er der etableret en forældreforening, som er behjælpelig ved arrangementer som julefrokost, koncerter, rejser, m.m.

Orkesterledere: Benedikte Borum Poulsen, Jesper Blæsbjerg Sørensen, Tommy Slot og Troels Richter

Ungdomsorkestret øver tirsdag kl. 16.30 - 18.00
 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: