Skip to the content
Om undervisningen

Musikskolen har en bred vifte af undervisningstilbud lige fra baby rytmik og børnehold til soloundervisning, samt til kor- og orkestre.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og gøre musikkens unikke univers tilgængeligt for alle.

Når du går til undervisning, vil du få hjælp til, hvordan man øver sig bedst muligt og hvordan du kan udvikle dit talent i et fællesskab med andre.

Klik rundt og henvend dig gerne til kontoret for yderligere oplysninger.

Klarinet

Soloundervisning (20 min.):
Klarinetten er et smukt klingende instrument med et enormt register; den spænder fra meget mørke toner til helt lyse toner i toppen. Klarinetten giver mange muligheder med hensyn til stilarter og sammenspil, og anvendes i mange sammenhænge, f.eks: symfoniorkester, harmoniorkester og folkemusik.
 
Du vil efter få måneders undervisning få mulighed for at spille i musikskolens ungdomsorkester. Dette er et ekstra tilbud som er gratis. 
 
Du kan leje en klarinet af musikskolen, ellers vil din lærer gerne rådgive angående køb. 
 
På klarinetten benytter man et lille bambus blad til at frembringe tonerne. I starten får man nogle blade fra musikskolen, og dernæst hjælper din lærer med at købt de rigtige. 

Du kan starte i 6-7 års alderen. 

Hold undervisning på Lindbjerskolen og Lind Skole
Tilmeld dig 15 min. undervisning - hvorefter der sammensættes hold med 2 elever sammen i 30 minutter pr. uge (begyndere/fortsættere) eller 3 elever i 45 minutter pr. uge (begyndere).

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: