Skip to the content
Om undervisningen

Musikskolen har en bred vifte af undervisningstilbud lige fra baby rytmik og børnehold til soloundervisning, samt til kor- og orkestre.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og gøre musikkens unikke univers tilgængeligt for alle.

Når du går til undervisning, vil du få hjælp til, hvordan man øver sig bedst muligt og hvordan du kan udvikle dit talent i et fællesskab med andre.

Klik rundt og henvend dig gerne til kontoret for yderligere oplysninger.

Guitar

På Herning musikskole kan du modtage guitarundervisning på alle niveauer, Hvad enten du er helt nybegynder eller øvet med drømme om at studere videre på MGK eller Musikkonservatoriet.
 
Du kan starte som 8-årig, men der kan være undtagelser, som gør at man kan starte tidligere.
 
På musikskolen kan du, på guitaren, lære mange forskellige teknikker og genrer. Vi prøver så vidt muligt at introducere dig for flere af dem. Man starter naturligvis med at lære det grundlæggende omkring node- og rytmelæsning hvis man er begynder. Man spiller små melodier og vil også stifte bekendtskab med akkorder når man er klar til det. I nogle tilfælde vil man også kunne starte med at lære akkorder og senere lære noder. Undervisningen er altså individuel.
 
For at nævne et par af de musikgenrer man oftest vil blive udsat for er: klassisk guitar og brugsguitar (akkordspil til sange). Herudover kan guitaren bruges til mange andre ting som bl.a. blues, jazz, rock, folkemusik osv.
 
Når man starter til guitar vil man som hovedregel få 20 minutters soloundervisning, men lærerne har også mulighed for at sætte elever sammen på kryds og tværs og derved lave sammenspil på forskellige måder. Desuden vil man efter ca. et år, hvis man ellers har øvet sig og lært tonerne på guitaren at kende, kunne starte i vores guitarorkester eller en anden for ensemble.
 
Herudover er der også mulighed for at komme på fokuslinjen og få endnu mere undervisning når man er ved at blive rigtig god.

Holdundervisning
Tilmeld dig 15 min. undervisning - hvorefter der sammensættes hold med 2 elever sammen i 30 minutter pr. uge (begyndere/fortsættere) eller 3 elever i 45 minutter pr. uge (begyndere).

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld: