Skip to main content Skip to footer

Slagtøjsværksted

Herning Musikskole

Instrumenthold på Herning Musikskole

Instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille musik. Alle spiller på det samme instrument, og der er masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.
Der er op til 5 elever på hvert hold.
 
Start: fra 8 år og opefter
Hvornår: onsdage kl. 15.50-16.40*
Hvor: Herning Musikskole, Nørregade 7C
Antal gange: undervisning ugentligt
Instrumentleje: klaver, trommer og guitar udlejes ikke – kontakt din underviser eller kontoret, hvis du har brug for gode råd til at købe et instrument

Forventet holdstart: september 2023

*OBS: Ved færre end 3 elever på holdet reduceres undervisningstiden til 30 min.

 
Hvornår starter jeg?
Vi har erfaret, at de hold, der har det sjovest, er dem, hvor elevernes niveau og alder passer sammen. Derfor sammensætter vi holdene på en måde, så I matcher bedst muligt med jeres holdkammerater. Man kan altid forhåndstilmelde sig holdundervisningen, men der kan indimellem gå lidt tid, før man kan starte på et hold. Holdene justeres løbende, og man kan derfor forhåndstilmelde sig hele året. Forhåndstilmeldingen er gratis og uforpligtende!
 
Hvilke instrumenter kan jeg melde mig til?
Du kan lige nu vælge imellem:

Trommer
Guitar
Klaver
 
Hvorfor skal du vælge holdundervisning?
I holdundervisningen er fællesskabet er lige så vigtigt som musikken, og her lærer I ikke kun af jeres lærer – I kommer også til at lære en hel masse af hinanden! Det er nemlig forskellige ting, vi alle sammen er gode til, og I får mulighed for at hjælpe hinanden og at inspirere hinanden. Og så er det bare megasjovt med musik som holdsport!

For at lære at spille musik kræver det, at man spiller musik. Ja, det lyder helt fjollet, men praktiske færdigheder kommer ikke af sig selv – og man kan ikke læse sig til at lære at spille musik. Når I får undervisning på et hold, får I mere spilletid, fordi I er flere, der deles om den samme lærer.
I lærer altså både at blive bedre til at spille hver især og til at spille sammen med andre. I træner jeres teknik, jeres ører, jeres musikalitet – og så gør I det i fællesskab med andre, der interesserer sig for præcis det samme som jer!