Skip to main content Skip to footer

Bandklubben

På Lind Skole

SFO-Band på Lind Skole 

(for 2.-3. klasses elever)

SFO-Band på Lind Skole er et helt særligt tilbud for 2.-3. klasses elever på skolen, der er en del af SFOen. Her tilbydes en lille flok elever muligheden for at blive en fast del af det, der for mange er det første forpligtende musikalske fællesskab.

Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben og er baseret på de overordnede værdier i klubben, men med et endnu større fokus på at eksperimentere- og rotere på forskellige instrumenter. Derfor er der absolut ingen forventninger om, at man i forvejen har stiftet bekendtskab med et instrument. Vi ser den skabende, frie tilgang som en perfekt måde at gøre sig sine første erfaringer. 

SFO-Band er selvfølgelig gratis for børn i SFOen, MEN når man er tilmeldt, forpligter man sig til at komme hver uge, så bandet kan regne med en.

  • Tirsdage 13:15-14:30 på Lind Skole
    Et fast band bestående af 5-6 elever fra 2.-3. klasse. Undervisningen varetages af Thomas Andersen fra Bandklubben.

Udfyld en forhåndstilmelding ved at følge dette link: https://forms.gle/9pEXwKJmRPqgn5tDA

Bemærk at det er vores erfaring, at de bands, der har det sjovest sammen, er dem, hvor eleverne er blandet på tværs af klasser, køn, alder og niveau. Derfor sammensætter vi altid bands med øje for, hvem vi mener passer godt sammen, gerne på baggrund af en lille snak med eleven. Det betyder, at man altid kan forhåndstilmelde sig SFO-Band, men at der nogle gange kan gå lidt tid, før man bliver placeret i et band.

Bandklubben på Lind Skole

(for 4.-7. klasses elever)

Efter sommer åbner Bandklubben en fast afdeling på Lind Skole. Hver tirsdag bliver skolens musiklokale transformeret til et vaskeægte øvelokale, og både store og små elever får mulighed for at tage del i musikken.

Bandklubben på Lind Skole er skabt for at tilbyde lettere adgang for elever, der bor lidt udenfor midtbyen, men undervisningens DNA og struktur er præcis den samme som den øvrige del af Bandklubben (læs mere under Om Bandklubben). Elever i Bandklubben/SFO-Band på Lind Skole deltager også i præcis de samme koncerter, indspilninger, sociale arrangementer, turnéer etc. som resten af Bandklubben. 

Tirsdage 14:30-15:45 på Lind Skole
Et fast band bestående af 5-6 elever fra 4.-5. klasse. Undervisningen varetages af Thomas Andersen fra Bandklubben.

Tirsdage 16:00-17:15 på Lind Skole
Et fast band bestående af 5-6 elever fra 6.-7. klasse. Undervisningen varetages af Thomas Andersen fra Bandklubben.

Tilmelding foregår på samme måde som til den øvrige del af Bandklubben. Læs mere under Tilmelding. Når du udfylder forhåndstilmeldingen er det muligt at krydse de øvetider af, der passer bedst.