Skip to the content

Theo Benjamin Hjorth

Theo er Banddoktor i Bandklubben. 

Han er uddannet rytmisk musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015. Hans store passion er den cubanske musik, og han var som en del af sin kandidatuddannelse i Havana og studere.

Han er aktiv i flere forskellige cubanske orkestre, blandt andet Lazos d Cuba, Los Tres Golpes og Liga Latina. Derudover spiller han i det professionelle bigband Nordkraft Bigband, Peter Lund Paulsen Jazz Trio og flere andre.

 
Det er vigtigt for Theo, at det er sjovt at spille musik. Der skal være plads til at undersøge, lege og prøve ting af for på den måde at finde sin egen rolle i musikken.

Thomas Andersen

Thomas er Banddoktor i Bandklubben.

Han er rytmisk guitarist og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i 2019 som musiker og musikpædagogisk udvikler. 


Som musiker spænder han meget bredt og er både aktiv inden for jazz, funk, blues og pop. Udover at være aktiv musiker har han også skrevet bogen “Improvisationsidéer”.

Thomas lægger stor vægt på, at alle skal føle sig hørt og have det sjovt sammen - det er der, den fede musik opstår!

Thomas Bøgh Jensen

Thomas er Banddoktor i Bandklubben.

Han er uddannet fra konservatoriet i Esbjerg i 2010, hvor han studerede klassisk guitar og havde rytmisk guitar som bifag. Desuden er hans vej gået forbi Vejle musikskole, hvor det hele startede - og Kolding musikskole, hvor MGK (Musikalsk grundkursus) var mellemstation mod konservatoriet.

I øjeblikket spiller Thomas mest klassisk musik, progressiv metal i sit band ”Nord” og diverse rock og pop-sange. Han har altid elsket guitaren, fordi den kan så meget, men han favner bredt, når han møder ungerne i Bandklubben.

Nikolaj Bugge

Nikolaj er Banddoktor og koordinator i Bandklubben. 

Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018 med speciale i rytmisk guitar, komposition og sammenspilsledelse. Han tror på, at god musik findes overalt og lader en grundlæggende nysgerrighed være afsæt for konstant bevægelse mellem musikalske formater, konstellationer og genrer.

Han har i mange år gjort sig bemærket på undergrundsjazzscenen, bl.a. med de anmelderroste bands Røgsignal og I Just Came From The Moon. Sidstnævnte vandt den landsdækkende konkurrence Ung Jazz i 2016. I dag er han i lige så høj grad en del af indiescenen med bandet Yune