Skip to main content Skip to footer

Bandklubben

Undervisere i Bandklubben

Thomas Andersen

Thomas er Banddoktor i Bandklubben.

Han er rytmisk guitarist og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i 2019 som musiker og musikpædagogisk udvikler. 

Som musiker spænder han meget bredt og er både aktiv inden for jazz, funk, blues og pop. Udover at være aktiv musiker har han også skrevet bogen “Improvisationsidéer”.

Thomas lægger stor vægt på, at alle skal føle sig hørt og have det sjovt sammen - det er der, den fede musik opstår!

Underviser Mads

Mads Højer

Mads er banddoktor i Bandklubben. 

Han er uddannet som guitarist på både Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han elsker at skrive musik, og når han selv skriver er det med forkærlighed for grumme beats og jazzede klange. 

Mads er aktiv som musiker i sit eget band RUBY SKY, og spiller derudover med forskellige artister og bands i alt fra pop til hård rock. Udover at være aktiv musiker underviser Mads også i guitar, bas, ukulele, klaver og trommer. 

Det er vigtigt for Mads at man har det sjovt i øvelokalet - for god musik kommer af nysgerrighed. Og man er altså bare mest nysgerrig når man morer sig! 

Underviser Thomas Bøgh Jensen

Thomas Bøgh Jensen

Thomas er Banddoktor i Bandklubben.

Han er uddannet fra konservatoriet i Esbjerg i 2010, hvor han studerede klassisk guitar og havde rytmisk guitar som bifag. Desuden er hans vej gået forbi Vejle musikskole, hvor det hele startede - og Kolding musikskole, hvor MGK (Musikalsk grundkursus) var mellemstation mod konservatoriet.

I øjeblikket spiller Thomas mest klassisk musik, progressiv metal i sit band ”Nord” og diverse rock og pop-sange. Han har altid elsket guitaren, fordi den kan så meget, men han favner bredt, når han møder ungerne i Bandklubben.

Nikolaj Bugge

Nikolaj er Banddoktor og koordinator i Bandklubben. 

Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018 med speciale i rytmisk guitar, komposition og sammenspilsledelse. Han tror på, at god musik findes overalt og lader en grundlæggende nysgerrighed være afsæt for konstant bevægelse mellem musikalske formater, konstellationer og genrer.

Han har i mange år gjort sig bemærket på undergrundsjazzscenen, bl.a. med de anmelderroste bands Røgsignal og I Just Came From The Moon. Sidstnævnte vandt den landsdækkende konkurrence Ung Jazz i 2016. I dag er han i lige så høj grad en del af indiescenen med bandet Yune