Skip to main content Skip to footer

Bandklubben

På Engbjergskolen

SFO-Band på Engbjergskolen

(for 2.-3. klasses elever)

SFO-Band på Engbjergskolen er et helt særligt tilbud for 2.-3. klasses elever på skolen, der er en del af SFOen. Her tilbydes en lille flok elever muligheden for at blive en fast del af det, der for mange er det første forpligtende musikalske fællesskab.

Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben og er baseret på de overordnede værdier i klubben, men med et endnu større fokus på at eksperimentere- og rotere på forskellige instrumenter. Derfor er der absolut ingen forventninger om, at man i forvejen har stiftet bekendtskab med et instrument. Vi ser den skabende, frie tilgang som en perfekt måde at gøre sig sine første erfaringer. 

SFO-Band er selvfølgelig gratis for børn i SFOen, MEN når man er tilmeldt, forpligter man sig til at komme hver uge, så bandet kan regne med en.

Torsdage 13:40-14:55
Et fast band bestående af 5-6 elever fra 2.-3. klasse. Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben.

Udfyld en forhåndstilmelding ved at følge dette link: https://forms.gle/vp7LZnhMFLFMvFVa6

Bemærk at det er vores erfaring, at de bands, der har det sjovest sammen, er dem, hvor eleverne er blandet på tværs af klasser, køn, alder og niveau. Derfor sammensætter vi altid bands med øje for, hvem vi mener passer godt sammen, gerne på baggrund af en lille snak med eleven. Det betyder, at man altid kan forhåndstilmelde sig SFO-Band, men at der nogle gange kan gå lidt tid, før man bliver placeret i et band.

Bandklubben på Engbjergskolen 

(for 4.-6. klasses elever)

Bandklubben har en fast afdeling på Engbjergskolen. Hver onsdag bliver skolens musiklokale transformeret til et vaskeægte øvelokale, og både store og små elever får mulighed for at tage del i musikken.

Bandklubben på Engbjergskolen er skabt for at tilbyde lettere adgang for elever, der bor lidt udenfor midtbyen, men undervisningens DNA og struktur er præcis den samme som den øvrige del af Bandklubben (læs mere under Om Bandklubben). Elever i Bandklubben/SFO-Band på Engbjergskolen deltager også i præcis de samme koncerter, indspilninger, sociale arrangementer, turnéer etc. som resten af Bandklubben. 

Onsdage 14:15-15:30 i Musiklokalet
Et fast band bestående af 5-6 elever fra 4.-5. klasse. Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben.

Onsdage 15:30-16:45 i Musiklokalet. 
Et fast band bestående af 5-6 elever fra 5.-6. klasse. Undervisningen varetages af en banddoktor fra Bandklubben.

Tilmelding foregår på samme måde som til den øvrige del af Bandklubben. Læs mere under Tilmelding. Når du udfylder forhåndstilmeldingen er det muligt at krydse de øvetider af, der passer bedst.