Skip to main content Skip to footer

Trompet- eller cornetundervisning

Herning Musikskole

Trompet/cornet

Trompet- eller cornetundervisning på Herning Musikskole


Du kan også få undervisning i trompet eller kornet på Herning Musikskole. De to instrumenter ligner hinanden en del, men kornetten er mindre, og den har en lidt blødere klang end trompeten. Du kan starte med at spille på enten det ene eller det andet instrument, fra du er 6 år gammel, og din lærer kan hjælpe mig med at finde ud af, hvilken en af de to, du skal vælge.

 
Start: fra 6 år og opefter
Hvornår: tirsdag og onsdage - kontakt kontoret for yderligere oplysninger
Hvor: Herning Musikskole, Nørregade 7C
Antal gange: undervisning ugentligt - du kan tilmelde dig hele året
Instrumentleje: kr. 650 pr. år


MANDAGE
TIRSDAGE
  • Herning Musikskole
  • Tjørring Skole
ONSDAGE
  • Herning Musikskole
  • Kildebakkeskolen
TORSDAGE
FREDAGE

OBS: Undervisningstid og -sted med forbehold for ændringer


Pris
  • Eneundervisning under 25 år (20 min.): kr. 4.276 pr. år ekskl. årsgebyr (betales i 4 rater)
 
Se alle vores priser og muligheder for undervisningstyper lige her
 

Mere om undervisningen

I undervisningen øver du teknikker til at lære at spille, og du lærer at trække vejret rigtigt - ja, det er faktisk noget, man skal øve sig på, når man skal spille trompet eller kornet! Sammen med din lærer skal du arbejde med forskellige stilarter, og du kan få lov til at spille alt fra klassisk musik til jazz. 
 
Du kommer til at spille både efter noder og uden noder - på den måde øver du både din nodelæsning og dine ører, når ud spiller. I undervisningen bruger din lærer også ‘play along’-CD’er, så du meget lettere kan øve din musik derhjemme.
 
Trompeten og kornetten er begge meget velegnede til sammenspil, og udover den individuelle undervisning og undervisningen på småhold har musikskolen undervisning i sammenspil i forskellige grupper og genrer - for eksempel blæserrensembler, Ungdomsorkestret, Koncertorkestret, HASO og Night Train Big Band. Der er et stort socialt element i at lære at spille, og sammen spiller vi koncerter, bruger tid på at hygge os og tager på ture i Danmark og i udlandet. 
 
Fra du er ca. 10 år gammel, er der mulighed for, at du kan spille med i musikskolens ungdomsorkester. Er du teenager eller voksen, har du mulighed for at deltage i de andre orkestre. Tag en snak med din lærer for at finde ud af, hvad netop du skal starte i.
 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til kontoret, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.
 

Telefon: 9712 9811
Åbningstider: man.-tors. kl. 10.00-15.00
 

Lærere

  • Jesper Blæsbjerg Sørensen