Billeder fra Bandklubbens Bandcamp 2021
08.08.2021

For 17 børn og unges vedkommende sluttede sommerferien 2021 med en 3-dages Bandcamp i vores rammer på Musikskolen. Fantastiske dage med god musik, bordfodboldturnering, koncert, masser af kage og fællesspisning for elever og forældre. Vi gør det igen næste år, men indtil da må I nyde en række billeder fra dagene.

Billeder fra Bandklubbens Sommerfestival 2021
27.06.2021

Nyd en række billeder fra Bandklubbens Sommerfestival 2021, som blev afholdt på den smukkeste sommerdag i gården foran Musikskolen. Vi glæder os til den næste koncert i Bandklubben. :)

Fotograf: Jesper Blæsbjerg Sørensen

Bandklubbens Sommerfestival 2021
21.06.2021

Glæd jer til en eftermiddag fyldt med sprit-ny original musik fra unge bands i Herning, når Bandklubben holder sommerfestival den 27. juni klokken 14:00. Programmet er sammensat af fire unge bands fra Bandklubben, to bands fra musikskolens talentlinje og to bands fra lokalmiljøet:

Music Gangsters

The Music Avengers

Relund Kvartet

Roots Of Hunger

Lovemongers

Young Times

The Vibez

Lights Of Tomorrow

Hvert band spiller en kort koncert på 1-2 numre.

Entré: GRATIS Lokation: Hvis vejret tillader det, afholdes festivalen i gården rundt om musikskolen. Medbring gerne egne tæpper/puder og evt. kaffe, snacks m.m. Hvis vejret er imod os, rykker festivalen indenfor og nærmere information ift. corona-retningslinjer følger...

Forsmag på Bandklubben
26.04.2021

Som nuværende elev på Musikskolen har du mulighed for at få en forsmag på klubben, når vi starter de første bands i maj. Det har været en lang og sej nedlukning, og vi tror, det er vigtigere end nogensinde med en oplevelse, der har fællesskabet i fokus. Derfor tilbyder vi, at man kan deltage GRATIS i Bandklubben i maj og juni 2021.

Du kan læse meget mere om Bandklubben her på siden og forhåndstilmelde dig via Elev i Bandklubben.

Vi glæder os til at se dig!

Mvh. Theo, Thomas, Frej og Nikolaj