Skip to the content

Ukuleleundervisning

Undervisning i ukulele på Herning Musikskole

Ukulele er for dig -hvad enten du er barn, ung eller voksen-, som har lyst til at fordybe dig i den sprøde klang og særlige tuning. Ukulelen har sit helt eget musikalske udtryk, som du ikke finder på andre strengeinstrumenter. 

Du kan starte med at spille, når du er 6 år, men er du yngre, er du stadig velkommen til at kontakte kontoret - der kan nemlig være undtagelser, så man kan starte med sin ukuleleundervisning tidligere.

 

Start: fra 6 år og opefter
Hvornår: mandage-torsdage* - kontakt kontoret for yderligere oplysninger
Hvor: Herning Musikskole, Nørregade 7C
Antal gange: undervisningen ugentligt - du kan tilmelde dig hele året
Instrumentleje: kr. 650 pr. år

 

*Tirsdage med mulighed for undervisning på Tjørring Skole

 

Pris

  • Eneundervisning u. 25 år (20 min.): kr. 4.152 pr. år ekskl. årsgebyr (betales i 4 rater)
  • Hold á to eller tre elever u. 25. år (30-45 min.): kr. 3.114 pr. år ekskl. årsgebyr (betales i 4 rater)

 

Se alle vores priser her

 

Tilmeld dig her

 

Mere om undervisningen

Ukulelen har kun fire strenge, og den fås i flere forskellige størrelser - derfor passer den til både små og lidt større hænder. 

Ukulelen kommer oprindeligt fra Portugal, men de fleste forbinder den i dag med Hawaii, hvor det nærmest er et ‘nationalinstrument’.

På ukulele er der altid noget at lære, men samtidig er det utrolig nemt at komme i gang med at spille ukulele.

I undervisningen vil du komme til at lære akkorder til melodier og sange, noder, tabulatur/tabs, fingerspil, solostykker og sammenspil. Og du vil også få mulighed for at spille på andre instrumenter fra ukulelefamilien.

Samtidig vil du løbende få mere og mere erfaring med musikkens verden -  både praktisk ved at spille musik og teoretisk ved at lære forstå musik.

 

Ukuleleværksted for 6-8-årige

Vil du gerne i gang med at spille musik sammen med andre, så er muligheden her. (I starten kan du låne en ukulele af musikskolen indtil du får dit eget instrument). På Ukulele-holdet lærer du melodispil og de mest almindelige akkorder og kommer til at synge nogle sange til. Ukulele er et godt sted at starte, hvis du på sigt godt kunne tænke dig at spille f.eks. guitar, bas eller violin med mere.

Du tildeles 15 min. per uge med tilsvarende betaling.  Er man 2 elever går man 30 min/uge , 3 = 45 min./uge osv. Læreren sammensætter holdene, men sig til, hvis du kender en, som du gerne vil gå sammen med.

 

Soloundervisning

Du kan selvfølgelig også få undervisning alene, hvis du foretrækker det, og det tilbyder vi særligt til de lidt ældre elever. Soloundervisningen i ukulele starter ved 20 minutter og kan justeres op efter behov.HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til kontoret, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Telefon: 9712 9811

E-mail: post@herningmusikskole.dk

Åbningstider: man.-tors. kl. 10.00-15.00

 

Tilmeld dig her